Denk mee over het Thomas à Kempisplantsoen

Welkom op de participatiewebsite van het Thomas à Kempisplantsoen, in het kort: ThàK. Mitros, Portaal en de gemeente Utrecht willen graag samen met jou een plan maken voor dit mooie stukje Utrecht. Het besluit om de Thomas à Kempisweg uit gebruik te nemen, biedt kansen om van het Thomas à Kempisplantsoen een aantrekkelijke nieuwe woonbuurt te maken. Ook biedt dit de mogelijkheid om meer huurwoningen te bouwen, iets waar dringend behoefte aan is. Ons doel? Een nieuwe buurt maken waar mensen met plezier wonen, die bijdraagt aan de vraag naar sociale huurwoningen in de stad. 
 

De tweede participatieronde is inmiddels gesloten. De 3e participatieronde wordt nog ingepland. Wij zijn momenteel bezig met het uitwerken van het ontwerp. Naar verwachting zal dit in het voorjaar gepresenteerd worden. Houd de website en je brievenbus in de gaten voor meer informatie. Lees hier het interview met een terugblik van de architecten op participatieronde 2.

Participatieronde 2 afgerond: hoe gaan we verder? 

 

 


 

 

Wat mag wel en wat mag niet
 

 

 

 

 
 
 
 

 

Terugblik op de online bijeenkomsten

Op 15 en 20 oktober presenteerden de architecten de vier denkrichtingen. Samen met hen blikken we terug op de online gesprekken.
Lees meer

Blijf op de hoogte 

Wil je op de hoogte blijven van updates en het laatste nieuws? Registreer jezelf hier.

Laatste nieuws

 

{"tabBasic":{"type":"items","urlProtocol":"http://","useUpdatesFilter":false,"itemType":"65","documentsDisplayType":"folders","twitterType":"username","listIcon":"icon-doc-text","topn":"3","orderBy":"contentPage_dateVisible DESC","showAvatar":true,"showUserName":true,"filterRetweets":false,"targetBlank":true,"personaliseItems":false,"followingOnly":false,"autoHide":false,"showOnlyFollowedUsers":false,"showOnlyFollowingUsers":false,"autoRefresh":false},"pageFilter":{"usePageFilter":true,"pages":"200024"},"layout":{"template":"list","showDescription":true,"showDescriptionInList":false,"showEventDescription":false,"showEventImage":false,"showAuthor":false,"showUpdater":false,"showMore":false,"showUserOccupation":false,"showUserExpertise":false,"showUserOrganization":false,"showDate":true,"showImages":false,"carouselCount":"3","carouselShowImages":true,"carouselSlideshow":false,"carouselAutoPlay":false,"carouselDelay":"4000"},"options":{"showAge":false,"showPastItems":true,"showItemsPer":"month"}}

 

  

Cookie-instellingen