Denk mee over het Thomas à Kempisplantsoen

Welkom op de participatiewebsite van het Thomas à Kempisplantsoen, in het kort: ThàK. Mitros, Portaal en de gemeente Utrecht willen graag samen met jou een plan maken voor dit mooie stukje Utrecht. Het besluit om de Thomas à Kempisweg uit gebruik te nemen, biedt kansen om van het Thomas à Kempisplantsoen een aantrekkelijke nieuwe woonbuurt te maken. Ook biedt dit de mogelijkheid om meer huurwoningen te bouwen, iets waar dringend behoefte aan is. Ons doel? Een nieuwe buurt maken waar mensen met plezier wonen, die bijdraagt aan de vraag naar sociale huurwoningen in de stad. 
 

Participatieronde 2 gesloten
De tweede participatieronde is inmiddels gesloten. Je kunt niet meer reageren. De architecten nemen de reacties mee in het verdere ontwerp, dat tijdens de derde participatieronde gedeeld wordt. Naar verwachting start de derde participatieronde begin 2021. Lees hier het interview met de architecten waarin zij terugblikken op de online bijeenkomsten.
 

De vier denkrichtingen van de architecten

 

 


 

 

Wat mag wel en wat mag niet
 

 

 

 

 
 
 
 

 

Terugblik op de online bijeenkomsten

Op 15 en 20 oktober presenteerden de architecten de vier denkrichtingen. Samen met hen blikken we terug op de online gesprekken.
Lees meer

Ronde 2 sluit 13 november

Je kunt tot 13 november (16:00 uur) meedenken over het nieuwe Thomas a Kempisplantsoen! De architecten hebben vier denkrichtingen gemaakt.
Bekijk ze hier en geef je mening. 

Laatste nieuws

 

{"tabBasic":{"type":"items","urlProtocol":"http://","useUpdatesFilter":false,"itemType":"65","documentsDisplayType":"folders","twitterType":"username","listIcon":"icon-doc-text","topn":"3","orderBy":"contentPage_dateVisible DESC","showAvatar":true,"showUserName":true,"filterRetweets":false,"targetBlank":true,"personaliseItems":false,"followingOnly":false,"autoHide":false,"showOnlyFollowedUsers":false,"showOnlyFollowingUsers":false,"autoRefresh":false},"pageFilter":{"usePageFilter":true,"pages":"200024"},"layout":{"template":"list","showDescription":true,"showDescriptionInList":false,"showEventDescription":false,"showEventImage":false,"showAuthor":false,"showUpdater":false,"showMore":false,"showUserOccupation":false,"showUserExpertise":false,"showUserOrganization":false,"showDate":true,"showImages":false,"carouselCount":"3","carouselShowImages":true,"carouselSlideshow":false,"carouselAutoPlay":false,"carouselDelay":"4000"},"options":{"showAge":false,"showPastItems":true,"showItemsPer":"month"}}

 

 Blijf op de hoogte
Wil je op de hoogte blijven van updates en het laatste nieuws? Registreer jezelf hier.

Cookie-instellingen